Situationeel leiderschap is doen wat nodig is.

Ontdek het aanbod trainingen en coaching voor persoonlijke en professionele groei bij SANOTIE

Ben je op zoek naar trainingen om het beste uit jezelf én anderen te halen? SANOTIE biedt open trainingen in kleine groepen, gericht op pro-actieve ontwikkeling. Daarnaast bieden wij ook maatwerk incompany trainingen om teams en organisaties te helpen bij het verbeteren van prestaties. Onze aanpak kijkt naar gedrag, patronen en processen om je gewenste resultaat te bereiken. Heb je behoefte aan meer individuele begeleiding? Dan biedt SANOTIE ook coaching aan, waarbij we samen werken aan het opruimen van belemmerende overtuigingen en het verkrijgen van nieuwe, bevrijdende inzichten. Ontdek het aanbod bij SANOTIE en laat je potentieel tot bloei komen.

Open trainingen

Trainingen doen we in kleine groepen. Om zo het maximale potentieel bij elk individu te kunnen waarborgen. Onze trainingen zijn pro-actief en gericht op het ontdekken hoe u het beste uit uzelf én anderen naar boven kunt halen.

Incompany trainingen

SANOTIE biedt maatwerk oplossingen en helpt teams en organisaties hun prestaties te verbeteren. Hierbij kijken we naar aspecten als gedrag, patronen en processen. Uw resultaat is ons doel.

Coaching

Coaching heeft als doel u meer vanuit uw kracht te kunnen laten handelen waardoor u makkelijker gestelde doelen zult realiseren. U ruimt belemmerende overtuigingen op en komt tot nieuwe, bevrijdende inzichten.

Open trainingen

De Open trainingen van SANOTIE verschaffen u inzichten, helpen u uw vaardigheden te ontwikkelen, uw effectiviteit te vergroten en uw netwerk uit te breiden in een groep met deelnemers uit verschillende organisaties. Onze persoonlijke aandacht en praktijkgerichte aanpak maken de training voor u dírect toepasbaar en ook uiterst waardevol als u een managementopleiding bij een andere organisatie hebt gevolgd.

De open trainingen worden zo gepland dat alle dagen met een oefenfase van 1 maand achter elkaar verzorgd kunnen worden. Dit betekent dat we starten in de maanden januari, februari, september, oktober, november en december. Exacte data worden in overleg met de deelnemers vastgesteld. Heeft u interesse? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies.

Incompany trainingen

De bedrijfscultuur is de optelsom van de waarden en normen van alle individuele medewerkers. De gewenste bedrijfscultuur is de manier waarop u als bedrijf met uw omgeving, klanten en leveranciers en collega’s, wenst om te gaan en ondersteunend aan uw missie. De bedrijfscultuur bepaalt uw imago. Uw imago bepaalt uw succes en de waarde van uw onderneming!

Als de bedrijfscultuur afwijkt van de gewenste cultuur, kunnen wij helpen met het concreet maken van deze waarden en normen en de implementatie hiervan.

Met waarden meer waarde.

Coaching

Coaching heeft als doel u meer vanuit uw kracht te kunnen laten handelen waardoor u makkelijker gestelde doelen zult realiseren. U ruimt belemmerende overtuigingen op en komt tot nieuwe, bevrijdende inzichten.

Voor wie?

Managers en leidinggevenden die een aantal jaar het vak van leidinggeven beoefenen. U weet wat nodig is en hoe u het wilt hebben, maar ervaart regelmatig spanning. U stelt uit, zegt te vaak “ja”, neemt te veel verantwoordelijkheid en spreekt medewerkers te weinig aan op gedrag.

Zijn onderstaande situaties voor u herkenbaar?

  • U denkt dat u geen keuze heeft, u moet wel;
  • U vergelijkt uzelf met anderen en stelt dan vast dat u minder goed bent;
  • U moet zaken onder controle hebben, anders heeft u geen rust;
  • U blijft afwegen en vergelijken;
  • U kunt moeilijk loslaten of delegeren.

Gezamenlijk bepalen we uw doelstellingen en stemmen we het aantal één op één sessies af.