Leren is de constante bereidheid je overtuiging aan te passen.

Inhoud

Executive Coaching

Executive Coaching

Executive Coaching helpt u uw leiderschapskwaliteiten efficiënter en doelgerichter in te zetten waardoor u makkelijker uw zakelijke en persoonlijke doelen zult realiseren. U ruimt belemmerende overtuigingen op en komt tot nieuwe, bevrijdende inzichten.

Voor wie?

DGA’s, Directeuren /CEO’s waarin de nadruk ligt op wat u nodig heeft in uw specifieke situatie en organisatie.  Een persoonlijk en op maat gemaakt traject voor leiders die hun zelfinzicht willen vergroten en hun leiderschapsstijl willen optimaliseren op basis van vertrouwen en respect.

Zijn onderstaande situaties voor u herkenbaar?

  • U kunt verantwoordelijkheden moeilijk overlaten en loslaten, terwijl u wilt doen waar het u oorspronkelijk om te doen was;
  • U wilt vrijuit spreken over (premature) ideeën of wat u bezighoudt, “it’s lonely at the top”;
  • U wilt een gesprekspartner waarmee u ongeremd kunt sparren, zonder oordeel of invulling van de ander;
  • U blijft afwegen tussen de belangen van uw medewerkers en de bedrijfsresultaten;
  • Misschien begint u zelfs uw inspiratie te verliezen.

Interesse?

Deel deze training

Facebook
LinkedIn

Open trainingen

De Open trainingen van SANOTIE verschaffen u inzichten, helpen u uw vaardigheden te ontwikkelen, uw effectiviteit te vergroten en uw netwerk uit te breiden in een groep met deelnemers uit verschillende organisaties. Onze persoonlijke aandacht en praktijkgerichte aanpak maken de training voor u dírect toepasbaar en ook uiterst waardevol als u een managementopleiding bij een andere organisatie hebt gevolgd.

De open trainingen worden zo gepland dat alle dagen met een oefenfase van 1 maand achter elkaar verzorgd kunnen worden. Dit betekent dat we starten in de maanden januari, februari, september, oktober, november en december. Exacte data worden in overleg met de deelnemers vastgesteld. Heeft u interesse? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies.