Assertiviteit is de kunst onder woorden te brengen wat je belangrijk vindt

Contact

Bij SANOTIE staat kennismaken en uw persoonlijke leervraag en het proces voorop. Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie, kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen. Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.

Wilt u zich aanmelden voor onze Inspiratiemail?
Team Sanotie

Sanotie

Open trainingen

De Open trainingen van SANOTIE verschaffen u inzichten, helpen u uw vaardigheden te ontwikkelen, uw effectiviteit te vergroten en uw netwerk uit te breiden in een groep met deelnemers uit verschillende organisaties. Onze persoonlijke aandacht en praktijkgerichte aanpak maken de training voor u dírect toepasbaar en ook uiterst waardevol als u een managementopleiding bij een andere organisatie hebt gevolgd.

De open trainingen worden zo gepland dat alle dagen met een oefenfase van 1 maand achter elkaar verzorgd kunnen worden. Dit betekent dat we starten in de maanden januari, februari, september, oktober, november en december. Exacte data worden in overleg met de deelnemers vastgesteld. Heeft u interesse? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies.