Wijsheid is accepteren wat je overkomt, daar je actie op afstemmen en zelf je richting bepalen.

Inhoud

Sparringpartner

Sparringpartner

De Sparringpartner, zelf ook ondernemer, stelt u in staat ideeën te delen en te onderzoeken in een betrouwbare omgeving met iemand die u begrijpt. U kunt vrijuit spreken met iemand die zonder oordeel luistert.

 

Voor wie?

DGA’s, directeuren en ondernemers waarin de nadruk ligt op wat u nodig heeft in uw specifieke situatie en organisatie.  Een persoonlijk en op maat gemaakt traject voor leiders die hun zelfinzicht willen vergroten en hun leiderschapsstijl willen optimaliseren op basis van vertrouwen en respect.

Zijn onderstaande situaties voor u herkenbaar?

  • U kunt verantwoordelijkheden moeilijk overlaten en loslaten, terwijl u wilt doen waar het u oorspronkelijk om te doen was;
  • U wilt vrijuit spreken over (premature) ideeën of wat u bezighoudt, “it’s lonely at the top”;
  • U wilt een gesprekspartner waarmee u ongeremd kunt sparren, zonder oordeel of invulling van de ander;
  • U blijft afwegen tussen de belangen van uw medewerkers en de bedrijfsresultaten;
  • Misschien begint u zelfs uw inspiratie te verliezen.

Interesse?

Deel deze training

Facebook
LinkedIn

Open trainingen

De Open trainingen van SANOTIE verschaffen u inzichten, helpen u uw vaardigheden te ontwikkelen, uw effectiviteit te vergroten en uw netwerk uit te breiden in een groep met deelnemers uit verschillende organisaties. Onze persoonlijke aandacht en praktijkgerichte aanpak maken de training voor u dírect toepasbaar en ook uiterst waardevol als u een managementopleiding bij een andere organisatie hebt gevolgd.

De open trainingen worden zo gepland dat alle dagen met een oefenfase van 1 maand achter elkaar verzorgd kunnen worden. Dit betekent dat we starten in de maanden januari, februari, september, oktober, november en december. Exacte data worden in overleg met de deelnemers vastgesteld. Heeft u interesse? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies.