Kijk altijd uit naar een haalbaar doel in de nabije toekomst.

Inhoud

Organisatie advies

De bedrijfscultuur is de optelsom van de waarden en normen van alle individuele medewerkers. De gewenste bedrijfscultuur is de manier waarop u als bedrijf met uw omgeving, klanten en leveranciers en collega’s, wenst om te gaan en ondersteunend aan uw missie. De bedrijfscultuur bepaalt uw imago. Uw imago bepaalt uw succes en de waarde van uw onderneming!

Als de bedrijfscultuur afwijkt van de gewenste cultuur, kunnen wij helpen met het concreet maken van deze waarden en normen en de implementatie hiervan.

Met waarden meer waarde.

Interesse?

Deel deze training

Facebook
LinkedIn

Open trainingen

De Open trainingen van SANOTIE verschaffen u inzichten, helpen u uw vaardigheden te ontwikkelen, uw effectiviteit te vergroten en uw netwerk uit te breiden in een groep met deelnemers uit verschillende organisaties. Onze persoonlijke aandacht en praktijkgerichte aanpak maken de training voor u dírect toepasbaar en ook uiterst waardevol als u een managementopleiding bij een andere organisatie hebt gevolgd.

De open trainingen worden zo gepland dat alle dagen met een oefenfase van 1 maand achter elkaar verzorgd kunnen worden. Dit betekent dat we starten in de maanden januari, februari, september, oktober, november en december. Exacte data worden in overleg met de deelnemers vastgesteld. Heeft u interesse? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies.