Verzuim, Kwaliteit en Samenwerken (deel 3)

Photo by Emma Dau on Unsplash

“De samenwerking staat onder druk….”
Dat horen we van veel klanten en prospects “…..door het lange thuiswerken.”

Definities op Encyclo

  • 1) Als team handelen 2) Coöpereren 3) Medewerken 4) Met elkaar iets tot stand brengen 5) Samengaan
  • Bijdragen aan een gezamenlijk resultaat door een optimale afstemming tussen de eigen kwaliteiten en belangen én die van de groep – de ander.
  • Bijdragen aan een gezamenlijk resultaat, ook wanneer de samenwerking een onderwerp betreft dat niet van direct persoonlijk belang is.

Afstemmen ofwel communicatie, is dus essentieel!
In het pré coronatijdperk liep men makkelijk even bij elkaar langs, dat is niet meer. Daarvoor in de plaats stuurt men e-mails, soms eindeloos heen en weer of doet aannames, die vaak tot misverstanden en dus fouten leiden!

Heldere en efficiënte communicatie, bereidwilligheid en bereikbaarheid zijn onontbeerlijk voor een inspirerende samenwerking.

Sanotie helpt de communicatie en het werkplezier blijvend te verbeteren en te verhogen in slechts 6 weken tijd!

Wim Buschman

Open trainingen

De Open trainingen van SANOTIE verschaffen u inzichten, helpen u uw vaardigheden te ontwikkelen, uw effectiviteit te vergroten en uw netwerk uit te breiden in een groep met deelnemers uit verschillende organisaties. Onze persoonlijke aandacht en praktijkgerichte aanpak maken de training voor u dírect toepasbaar en ook uiterst waardevol als u een managementopleiding bij een andere organisatie hebt gevolgd.

De open trainingen worden zo gepland dat alle dagen met een oefenfase van 1 maand achter elkaar verzorgd kunnen worden. Dit betekent dat we starten in de maanden januari, februari, september, oktober, november en december. Exacte data worden in overleg met de deelnemers vastgesteld. Heeft u interesse? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies.