Verzuim, Kwaliteit en Samenwerken (deel 1)

Het verzuim neemt wel toe maar dat komt vast niet door ziekte


Ziekte

Elk proces in het lichaam, dat een schadelijke invloed heeft op de werking van weefsels in het lichaam, waardoor het functionele evenwicht van lichaam en geest wordt verstoord en een reactie tot herstel van dit evenwicht als gevolg heeft.
https://www.encyclo.nl/lokaal/10590

Ziekte

Storing in functie van lichaam en-of geest, vaak veroorzaakt door ziektekiemen (z.o. gezondheid).
https://www.encyclo.nl/lokaal/10765

Gezondheid is een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk en sociaal welzijn en niet alleen de afwezigheid van aandoening of handicap (WHO 1948).

Gezondheid: het vermogen zich aan te passen en een eigen regie te voeren, in het licht van de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven (Machteld Huber 2011).

Bij ziekte kunnen wij niet helpen, bij gezondheid wel!

Sanotie helpt het verzuim te verlagen in slechts 6 weken tijd!

Volgende week deel 2!

Wim Buschman

Blog overzicht

Open trainingen

De Open trainingen van SANOTIE verschaffen u inzichten, helpen u uw vaardigheden te ontwikkelen, uw effectiviteit te vergroten en uw netwerk uit te breiden in een groep met deelnemers uit verschillende organisaties. Onze persoonlijke aandacht en praktijkgerichte aanpak maken de training voor u dírect toepasbaar en ook uiterst waardevol als u een managementopleiding bij een andere organisatie hebt gevolgd.

De open trainingen worden zo gepland dat alle dagen met een oefenfase van 1 maand achter elkaar verzorgd kunnen worden. Dit betekent dat we starten in de maanden januari, februari, september, oktober, november en december. Exacte data worden in overleg met de deelnemers vastgesteld. Heeft u interesse? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies.