De Valkuilen omzeilen (deel 4)

Photo by Thought Catalog on Unsplash

In de vorige bijdragen heb ik tips aan de hand gedaan om valkuilen te omzeilen. De kans is groot dat u die niet heeft genoteerd, dat is de laatste valkuil, te weinig of niet schrijven!

Daarom nog even op een rijtje:

ná goede voornemens en ná doel stellen

  1. acties plannen en noteren in uw agenda (dus niet alleen de deadlines!)
  2. word zo snel mogelijk goed in waar u goed in wil worden (de meeste mensen geven te vroeg op, namelijk als ze er nog niet goed in zijn!)
  3. houd u aan uw geplande acties (zodra je gaat bedenken of je wel of niet gaat houden aan wat je met jezelf hebt afgesproken ben je al aan het uitstellen!)
  4. schrijven, schrijven, schrijven (“ik heb het in mijn hoofd” werkt niet!)

Veel succes!

Wim Buschman

Open trainingen

De Open trainingen van SANOTIE verschaffen u inzichten, helpen u uw vaardigheden te ontwikkelen, uw effectiviteit te vergroten en uw netwerk uit te breiden in een groep met deelnemers uit verschillende organisaties. Onze persoonlijke aandacht en praktijkgerichte aanpak maken de training voor u dírect toepasbaar en ook uiterst waardevol als u een managementopleiding bij een andere organisatie hebt gevolgd.

De open trainingen worden zo gepland dat alle dagen met een oefenfase van 1 maand achter elkaar verzorgd kunnen worden. Dit betekent dat we starten in de maanden januari, februari, september, oktober, november en december. Exacte data worden in overleg met de deelnemers vastgesteld. Heeft u interesse? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies.