Door je te helpen bij je persoonlijke ontwikkeling leveren wij een wezenlijke bijdrage aan het geluk van jou als individu én het succes van je organisatie.

Wim Buschman, eigenaar, trainer, coach

Irenea Scholten, coach

Bedankt voor je aanmelding!

Bedankt voor je aanmelding en interesse in ‘De Effectieve Leider’. Je bent succesvol aangemeld voor onze inspiratiemail. Binnenkort ontvang je de leaflet op het opgegeven e-mailadres, inclusief diepgaande inzichten over actuele onderwerpen voor managers en leidinggevenden zoals jij.

Meer weten?

Deel deze training

Facebook
LinkedIn

Open trainingen

De Open trainingen van SANOTIE verschaffen u inzichten, helpen u uw vaardigheden te ontwikkelen, uw effectiviteit te vergroten en uw netwerk uit te breiden in een groep met deelnemers uit verschillende organisaties. Onze persoonlijke aandacht en praktijkgerichte aanpak maken de training voor u dírect toepasbaar en ook uiterst waardevol als u een managementopleiding bij een andere organisatie hebt gevolgd.

De open trainingen worden zo gepland dat alle dagen met een oefenfase van 1 maand achter elkaar verzorgd kunnen worden. Dit betekent dat we starten in de maanden januari, februari, september, oktober, november en december. Exacte data worden in overleg met de deelnemers vastgesteld. Heeft u interesse? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies.