Wat doen we dit jaar in december?

Voor velen betekent december Sinterklaasfeest vieren, pakjesavond, gedichten, surprises, Kerstmis, kleine en grote cadeaus, samenzijn en oud & nieuw.

En óók de maand van de balans opmaken (en voor de ondernemer ook de verlies & winstrekening).  We kijken terug op het afgelopen jaar en blikken vooruit naar het jaar dat komen gaat.

En wat zien we dan?

Het is natuurlijk heerlijk en je van harte gegund als je kunt terugkijken op een mooi jaar. Sommigen hadden misschien minder geluk. Maar we hebben allemaal dingen gedaan waar we trots op (kunnen) zijn: beetgepakt waar we tegenop zagen; het lef gehad om iets nieuws te beginnen. We hebben dingen gedaan die we zeker willen blijven doen en ook dingen gedaan die we volgend jaar graag anders willen doen. Dit betreft allemaal praktische zaken.

Maar hoe ga je dit het komende jaar aanpakken?

December is ook de maand van contemplatie ofwel rustige overpeinzing en bespiegeling, misschien met een beker warme chocolademelk met rum en slagroom en wellicht zelfs een fijne sigaar (jaja, dit geldt ook voor de vrouwen, ik ken dames die van een mooie sigaar kunnen genieten) denken over de zin van het bestaan, over de zin van jóuw bestaan. Praktische zaken maken blij maar zingeving maakt gelukkig!

Wat voeg je toe? Wie wil je zijn? Wat inspireert je? Hoe wil je anderen inspireren?

Mooie vragen om in december mee aan de slag te gaan. Veel plezier en fijne feestdagen!

 

Wil je weten wat dit voor jou kan betekenen?

Bekijk dan deze video over volmaakt geluk en verdiep je eens in onze mogelijkheden qua trainingen.

Misschien is de open training ‘De Inspirerende Leider’ wel wat voor jou.

Open trainingen

De Open trainingen van SANOTIE verschaffen u inzichten, helpen u uw vaardigheden te ontwikkelen, uw effectiviteit te vergroten en uw netwerk uit te breiden in een groep met deelnemers uit verschillende organisaties. Onze persoonlijke aandacht en praktijkgerichte aanpak maken de training voor u dírect toepasbaar en ook uiterst waardevol als u een managementopleiding bij een andere organisatie hebt gevolgd.

De open trainingen worden zo gepland dat alle dagen met een oefenfase van 1 maand achter elkaar verzorgd kunnen worden. Dit betekent dat we starten in de maanden januari, februari, september, oktober, november en december. Exacte data worden in overleg met de deelnemers vastgesteld. Heeft u interesse? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies.