“Wim heeft mij geholpen in het onderzoeken van mijn ik, wie ik ben, wat ik belangrijk vind en het accepteren van wie ik ben. Door inzicht te verkrijgen in mijn valkuilen is mijn zelfbewustzijn toegenomen. Dit heeft mij geholpen om te worden wie ik in essentie al lang ben.”

Rutger Hofman
financieel directeur Remondis Nederland

Open trainingen

De Open trainingen van SANOTIE verschaffen u inzichten, helpen u uw vaardigheden te ontwikkelen, uw effectiviteit te vergroten en uw netwerk uit te breiden in een groep met deelnemers uit verschillende organisaties. Onze persoonlijke aandacht en praktijkgerichte aanpak maken de training voor u dírect toepasbaar en ook uiterst waardevol als u een managementopleiding bij een andere organisatie hebt gevolgd.

De open trainingen worden zo gepland dat alle dagen met een oefenfase van 1 maand achter elkaar verzorgd kunnen worden. Dit betekent dat we starten in de maanden januari, februari, september, oktober, november en december. Exacte data worden in overleg met de deelnemers vastgesteld. Heeft u interesse? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies.