“Wim is een trainer die er continu voor zorgt dat je uit je comfortzone bent. Hierdoor kom je in de positie dat je nieuwe invalshoeken ziet en nieuw gedrag aanleert. Zijn voorbeelden uit zijn eigen leven zijn erg bruikbaar in het realiseren van je doelen. Wim helpt je door jezelf aan het denken te zetten. Hij is goed voorbereid en gedreven om van jouw leergang een succes te maken.”

Pim Scharstuhl
Area Controller Boskalis

Open trainingen

De Open trainingen van SANOTIE verschaffen u inzichten, helpen u uw vaardigheden te ontwikkelen, uw effectiviteit te vergroten en uw netwerk uit te breiden in een groep met deelnemers uit verschillende organisaties. Onze persoonlijke aandacht en praktijkgerichte aanpak maken de training voor u dírect toepasbaar en ook uiterst waardevol als u een managementopleiding bij een andere organisatie hebt gevolgd.

De open trainingen worden zo gepland dat alle dagen met een oefenfase van 1 maand achter elkaar verzorgd kunnen worden. Dit betekent dat we starten in de maanden januari, februari, september, oktober, november en december. Exacte data worden in overleg met de deelnemers vastgesteld. Heeft u interesse? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies.