“Vanaf minuut 1 staat de trainer op scherp. Dat gaf de eerste paar trainingsdagen bij mij weerstand en zelfs irritatie. Maar na een paar trainingsdagen kon ik zien en ervaren dat hij zijn rol als trainer perfect en zeer professioneel invult. ‘Practice what you preach’ past helemaal: doen wat je zegt en wat je belangrijk vindt. Daartoe daagt Wim je steeds weer uit met zeer scherpe blik en gehoor voor details en persoonlijke valkuilen.
De training reikt je veel handvatten en theorie aan waar je vervolgens (terecht!) zelf mee aan de slag moet gaan. En terecht want ik wil mezelf ontwikkelen en leren!
Dank je Wim.”

Jan Willem Helsoot
operationeel directeur Marees Full Service BV

Open trainingen

De Open trainingen van SANOTIE verschaffen u inzichten, helpen u uw vaardigheden te ontwikkelen, uw effectiviteit te vergroten en uw netwerk uit te breiden in een groep met deelnemers uit verschillende organisaties. Onze persoonlijke aandacht en praktijkgerichte aanpak maken de training voor u dírect toepasbaar en ook uiterst waardevol als u een managementopleiding bij een andere organisatie hebt gevolgd.

De open trainingen worden zo gepland dat alle dagen met een oefenfase van 1 maand achter elkaar verzorgd kunnen worden. Dit betekent dat we starten in de maanden januari, februari, september, oktober, november en december. Exacte data worden in overleg met de deelnemers vastgesteld. Heeft u interesse? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies.