Als je om jezelf durft te lachen, dan wordt leren pas echt leuk

Onze aanpak

Pas als iemand er zelf voor kiest te veranderen zal de training succesvol zijn en blijvend bijdragen aan een groter succes van uw onderneming.

Essentieel hierbij is dat niet louter op vaardigheden wordt getraind maar juist ook op rollenniveau en overtuigingenniveau. Onze deelnemers zijn bereid zich open te stellen en vragen te stellen bij hun eigen overtuigingen door onze respectvolle benadering. Wij helpen de deelnemers hun eigen kwaliteiten en talenten verder te ontdekken en te ontwikkelen en te lachen om eigen vergissingen en verbeterpunten. Immers, de mens die om zichzelf kan lachen zal eindeloos veel lol hebben en is gemotiveerd zich verder te blijven ontwikkelen.

Voor het rendement is het aantal “contactmomenten” doorslaggevend, een reden voor meerdaagse trainingen. Het succes in de praktijk overtuigt de deelnemer. Op grond van dit succes neemt de deelnemer de beslissing in het vervolg de nieuwe handelwijze toe te passen. Het is van groot belang dat de deelnemer de ervaringen met het in de praktijk toepassen van de leerpunten op de volgende trainingsdag kan delen, zodat succes kan worden verankerd.

De mens die volledig zichzelf kan zijn is een gelukkig mens. Door kwaliteiten en talenten helpen te ontdekken en verder te ontwikkelen helpen wij onze deelnemers nog meer zichzelf te zijn en dragen zo bij aan hun persoonlijk geluk. Gelukkige mensen functioneren beter en dragen meer bij aan het succes van uw onderneming.